ДУХОВЕН НАРЯД ЗА 5 ДЕКЕМВРИ – СЪБОТА – 14.00 ч..

View Calendar
05.12.2020 14:00 - 16:00

        Мили приятели,

      

        Нека да започнем нашия наряд със следната лозинка:

 

Молим се на нашия Небесен Отец за изпълнението на Волята на нашия Господ Бог на Земята, както е горе на Небето, между светлите ангелски ликове. И да се въдвори Законът на Истината, Любовта и Правдата, за да бъдем всички в едно тяло и един дух. И да се въдвори ред и съзвучие, песни и хваление, да ни си даде знание да Го славим и да се радваме всички на Господа и Неговите дела, и да се всели Той в нашия живот и в делото на ръцете Си. Да даде живот и здраве и дългоденствие на всички, които Му се уповават. И да ги избави от всички напасти на злото и лукавия. И да внесе мир в душите им, да им даде изобилие на Своите Блага.

Да си спомни нашият Господ Бог Своите Обещания, да се смили над всички страдащи, да благослови всички вярващи, да укрепи своите избрани, да им даде сила, знание, Мъдрост и Любов, да побеждават с Него и Неговото Свято Име. Да ни даде победа над всичките ни врагове, да победим докрай и да служим на Господа с радост и веселие през всичките дни на нашия живот. Да ни озари с Виделината на Своето Лице, да ни направи силни и крепки да изпълняваме добрата Му Воля. Умни и незлобливи да ходим пред него с пълнота. Да изцели всичките наши братя и сестри, да благослови домовете им, децата им с тях наедно. Да благослови всичките им добри начинания на тялото и на душата и на духа. И така да се въздигне нашият Господ Бог в нас, както е горе на небето.

Амин!

 

Мили приятели,

 

Ще започна днешното ми послание към вас със звездната прогноза за последния месец на уникалната 2020 година, както ви обещах на последната ни виртуална среща. И да изразим голямата си благодарност за всички трудни уроци и изпитания, които ни изпрати Небето чрез планетните влияния, и най-вече да благодарим за всички добри и любяши хора, които срещнахме по житейския ни път!

 

Месец декември може да бъде назован знаменателен месец, защото на 21 декември 2020 година в 21.20 ч. по Гринуич ще наблюдаваме и съпреживеем тъй наречения кралски съвпад между двете социални планети – Юпитер и Сатурн, който ще се осъществи в зодиакалния знак Водолей. Но това няма да бъде обикновения съвпад, който досега е ставал между различни планети, а такъв, който ни придвижва с още една крачка напред към епохата на Водолея и който ще продължи до 2199 година. Това ще е началото не само на един 20-годишен период, а на голям 200-годишен цикъл, който ще създаде условията за Второто етерно пришествие на Христовия Дух в душите, в сърцата, в умовете и във волята на човеците, както ни е известно от Езотеричното Християнство.

 

През последните два века тези две планети са правили съюзи само в земните знаци, а сега им предстои да се срещнат във въздушните – Водолей, Везни и Близнаци. Това означава, че ни очаква огромна работа в духовен план. И не е случайно, че първият съвпад е във Водолей, чийто символ е Ангелът-Водоносец. А от тук следва, че интелектуалният му фон ще се усилва непрекъснато; ще стартират преговори и нови проекти в различни сфери на живота и най-вече в тази на технологиите.

 

Освен това знаменателно звездно събитие, през декември ще преживеем и други не по малки небесни явления. Венера ще премине в Стрелец  на 16 декември, но преди това на 12-и ще преживее тъй нареченото “скриване” от Луната или особено затъмнение, което ще се отрази на любовта, на женските енергии и на финансите, а на 17 декември Сатурн също ще смени своя знак и ще влезе във Водолей, където ще остане цели две години и половина. На 19 декември Юпитер също ще премине в този знак и ще създаде у хората потребността от служене на по-възвишени цели, насочени не само към социални успехи, но преди всичко към духовните ценности.

 

 И отново ще ви припомня, че на 14 декември ще има и слънчево затъмнение по време на Новолунието, което ще се усети по осезателно от представителите на подвижните знаци,  родени в последната декада на зодиите Стрелец, Близнаци, Риби и Дева. Звездният съвет за тях е да се въздържат известно време от взимането на важни решения.

 

Но най-важното звездно събитие, което ще има положителна роля в живота на мнозина, които очакват изход от връхлетялата ни ужасна пандемия, е свързано със стационарната фаза на планетата Нептун, от която тя ще излезе на 11 декември и ще тръгне вече напред. Така човечеството ще може да си поеме дългоочакваната глътка въздух, възпирана от кризисната ситуация със заразата.

 

Трябва да отбележа и още едно небесно явление до края на тази година и особено значимо за България. В последния й ден Слънцето ще направи съвпад с Асцендента в звездната карта на българския етнос  и след този съвпад ще можем да се надяваме, че ще започнем да излизаме постепенно от тъмния коридор на затъмненията, насочвайки светлите си мисли към бъдещето на родината. Хубаво би било да отправим повече молитви около този съдбовен ден, когато е планирана и световна медитация за мир и благоденствие.  

 

       С пожелание да се видим в нашата зала около 20 декември т.г. ще завърша това послание!

 

       Мили приятели,

 

       В духа на предстоящите звездни събития, описани по-горе предлагам да прочетем беседата, дадена от Учителя през 1920 година: “Което се променя, без да се изменя”. И след нея да произнесем 91 псалом.

 

Което се променя, без да се изменя

/Извънредна беседа/

„Освен Отца никой друг не знае кой е Синът: и кой е Отец, никой друг не знае тъкмо Синът.“ Евангелие от Лука 10:22–25

 

Да завършим срещата ни с 91 псалом.

 

Мили приятели,

 

Благодарете на миналото, което се реализира. Благодарете на настоящето, което сега става. Благодарете на бъдещето, което ще стане!

 

Учителя

 

На следващата ни среща ще фокусирам вниманието ви на Словото на Учителя, посветено на епохата на Водолея.

 

Бъдете живи и здрави!

 

С обич: Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close