Представяне на „Дванадесетия час“ в Пловдив

View Calendar
02.02.2019 15:00 - 17:00

Мили приятели,

Заповядайте на представянето на най-новата книга на Теодор Николов, в която са засегнати въпросите за първите стъпки към колективната ни работа за един по-добър свят през предстоящите години.

Срещата на 2-ри февруари от 15:00 ч. в зала Берьозка (ул. Иван Вазов 25) ще се проведе под формата на лекция с възможност за дискусия по редица теми, свързани с близкото бъдеще пред всички нас.

Книгата можете да свалите от тук: http://istina.bg/12-chas/

Всички присъстващи ще могат да получат безплатен хартиен екземпляр от нея, както и от другите книги, над които през последната година авторът работи.

Всички присъстващи ще могат да получат безплатен хартиен екземпляр от нея, както и от другите книги, над които през изминалата година авторът работи, включително и наскоро подготвената „Какво лекарите не ни казват за ваксините?“

Вход свободен.

Линк към събитието във FB

Очакваме ви! ♥

П.п. След официалното представяне ще имаме възможност да се съберем с автора и желаещите от вас в новата ни зала на адрес ж.к. Студентски град, ул. Йордан Йосифов 6 (на гърба на сградата на магазин DM на метри от спирката на автобуси 94 и 280) и в по-неформална обстановка.

Линк с карта на адреса

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close