Виртуална Синархия с Мария Майсторова

View Calendar
11.06.2020 21:00 - 14.06.2020 22:00

Мили Приятели,

 

на 3 юни Венера – планетата на Любовта, започна нов 8-годишен цикъл и ще очертае в Космоса новата Пентаграма, тръгвайки нагоре към върха на Истината, където е Волята на Бога – в знака Козирог. Но тя започна дългия си път при много негативен аспект с планетите Марс и Нептун, което означава, че мирът и справедливостта все още ще са трудно постижими, тъй като войнствените лъжи около нас ще бъдат многобройни и изненадващи. А Истината е това, което е написано над върха на Пентаграмa – “В изпълнение Волята на Бога е силата на човешката душа”.

 

Сега, онези от вас, които изберат да вървят по новия духовен път ще бъдат подкрепяни от висшите сили, ако по-често повтарят през деня известната формула, дадена от Учителя:

“БОГ Е ВЛОЖИЛ ВСИЧКО В МОЯТА ДУША. АЗ ИСКАМ ДА ИЗПЪЛНЯ БОЖЕСТВЕНИЯ ПЛАН, КАКВОТО БОГ Е НАМИСЛИЛ ЗАРАДИ МЕН. ДА БЪДЕ ВОЛЯТА БОЖИЯ! АЗ ЩЕ РАБОТЯ ТАКА, КАКТО БОГ Е ОПРЕДЕЛИЛ!”.

 

Нека да поздравим с тази формула утре сутрин изгрева на Венера като Зорница, тъй като чрез нея  всеки, търсещ Любовта, ще може да победи негативните емоции в своето сърце и да постигне реализация в своя емоционален живот. Така, че дните до 5 юли т.г., когато ще станат още две затъмнения – Слънчево на 21 юни и Лунно – на 5 юли, е времето за последна преоценка, за завършване и едновременно с това за преоткриване на нови възможности, за да довършим започнатите задачи през последните две години, но при съвсем нови ситуации и на фона на множество ретроградни планети /и Меркурий ще се присъедини към тях на 18 юни/.

 

Ето защо, нека се потопим в собствената си душа, припявайки всеки ден за кураж любимия ни куплет от “Слънчевите лъчи”:

“Пътят нов е готов; от кръга тесен излезни. Към върха, към възход в дружен ход смело днес тръгни. Горе те зоват светли висини; ти към свобода пътя поеми!”.

 

Мили Приятели,

през оставащите дни до 14 юни предлагам всеки от вас, когато разполага с нужното свободно време да прочете следните беседи, специално подбрани съобразно със звездните влияния, а именно:

Съхранение на душевната енергия.

Физическият живот – път към Духовния и Божествен живот.

Електричеството и магнетизма

Силите в Природата

 

А в събота, 13 юни да прочетем поредния Протокол от Веригата на Божествената Любов.

 

Предлагам също да продължим молитвения наряд в 22.00 ч. със същите молитви:

Добрата молитва

91 Псалом

Молитва на Силите

Молитва за разбиване козните на Лукавия

Заповедта на Учителя

Формулата от 111 стр. при опасност от земетресения

 

А за вдъхновение да изпеем преди прочита на беседите песните:

„Марш на Светлите Сили“ и „Озарение“.

 

Благодаря ви, че бяхме отново заедно в час, за да укрепне още повече синархическата верига, в която участваме по Божията повеля!

 

Бъдете здрави и радостни винаги! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close