Без категорияЧетирите съвета

Резюме от общата среща на Четирите съвета в София състояла се на 25.09.2018

 1. Избран бе общ координатор на съветите за координация и изпращане на съобщения – Мария.
 2. Търси се нов координатор за Духовния съвет.
 3. Изтъкна се пропуска, че все още не е изготвен систематизиран духовен наряд за ограждане на работещите в съветите и в частност за Синархията.
 4. Беше обсъдена належаща необходимост  да започнат да работят по-ефективно Примирителния и Духовния съвет, така че да могат да подпомага общата дейност на Съветите.
 5. Обсъдена беше необходимостта от привличане на астролог с дългогодишен опит за подпомагане работата на съветите при определяне на дати за срещи и взимането на по важните решения.
 6. Взехме се решение да се чете Утринна молитва за България всеки ден от 6 или 7 часа на колене.
 7. Обсъдено беше продължаване на инициативата – „Духовните ветерани“.
 8. Избра се Галя да бъде касиер за събиране на средства за текущите разходи  – до края на 2018 г.
 9. Необходимо е намиране на помещение където да могат да се правят сбирки по всяко време и на по-приемлива цена. Хубаво е помещението да е близо до метростанция, да събира около 20 човека и да може да се ползва поне веднъж седмично във времевия интервал от 19:00 до 21:00 часа.
 10. Съобщено бе за предстоящо ежегодно засяване на лимец от групата на Дар Лимец – коментирано е с тях, че който желае от Четирите съвета може да се включи в колективната сеидба през 2018 г. Повече инфо за дена и място ще се публикува в сайта им и фейсбук страницата им.
 11. Беше споменат проблема за 41-я такт на 6, 7 и 8 упражнение в музиката на  Паневритмията (започване на упражненията на ляв крак и отварящи движения на ляв крак), и опитите на Георги Христов за решаването му.
 12. Коментира се евентуално прегрупиране на съветите т.е. всеки да прецени в началото на новата Духовна година в кой съвет би бил най-полезен.
 13. Констатира се, че 13 имейла връщат автоматичен отговор за „недоставена поща“ – всичките 13 имейла са от „abv.bg“.
Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close