МОЛИТВЕН НАРЯД ЗА 3 ОКТОМВРИ 2021 – 15.00 Ч.

View Calendar
03.10.2021 15:00 - 16:00

Добрият път Молитва на ученика

 

Господи на светлината, на всичката пълнота и благост, за която моят Учител ми е говорил и говори, изяви ми се тъй, както Ти благоволиш, както на Тебе е угодно. Аз съм готов да изпълня Твоята воля без никакво двоумение, без никакво съмнение. И ще бъда тъй верен и истинен, Господи, както Ти си верен и истинен.

Заради името на моя Учител, чрез когото Ти си ми говорил, да се радвам в присъствието на Твоето слово, в изявлението на Твоя велик светъл Дух и да бъда винаги като малките деца на Твоето царство: послушен, прилежен, постоянен, търпелив, доволен в безграничната Твоя любов, която Ти показваш към всички слаби, немощни, които търсят пътя на Твоята вечна светлина, в която Ти обитаваш.

Моля Ти се, Господи, озарявай ме и да се не отдалечава присъствието на благия Ти Дух от моята душа, от моето сърце, от моя ум, от моята воля. Да бъда, Господи, носител на Твоето слово, изпълнител на Твоята воля, да правя всякога това, което на Тебе е угодно, това, което Ти искаш.

Да се всели Твоят Дух в моята душа и да се радвам аз в присъствието на Твоята светлина, заради името на моя Учител, с което име Ти си знаен в света.

 

Амин!

 

И ФОРМУЛАТА, КОЯТО МОЖЕМ ДА ПРОИЗНАСЯМЕ В ОПРЕДЕЛЕН ЧАС ВСЕКИ ДЕН ДО 14 НОЕМВРИ 2021 г.:

 

Господи, благоволи да възстановиш Любовта, Мъдростта и Истината в сърцата и душите на всички ръководещи лица по Земята, за да живеят всички хора в мир и радост, и да се почувствуват като братя и сестри с Един Баща!

 

След това начало на неделната ни среща сестра Надя Белева ще продължи с мисли на Учителя за молитвата:

Нито знанието, нито Любовта и Мъдростта на Земята са в състояние да се сравнят с молитвата, с общението ни с Бога. 

 

Всяка молитва започва с благодарност и завършва с формулата: “И нека всичко това бъдe за твоя Слава Господи и за благото на нашата душа!

 

Основните, свещенните молитви са вечни, защото Божият Дух непрекъснато ги обновява. Останалите се губят, защото са човешко дело. Тях ги сменявайте с други или с нови. Защо? Натрупването на молитви е метод за освождаване от кармата.  Да четеш постоянно една и съща молитва /освен свещенните/ това е престъпление. Адът е създаден от неща, които се повтарят.

 

Молитвата не е просия, а търсене на Божественото напътствие за разрешаване на    проблемите.

 

Десет години трябва непрекъснато да се молиш, за да направиш връзка с Бога.

 

Дори, когато спиш формулите бдят над теб!

 

       ДОБРЕ ДОШЛИ, ОБИЧНИ БРАТЯ И СЕСТРИ ЗА НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА ДУХОВНА ГОДИНА!

 

Нарядът ще се проведе в съответствие с актуалните противоепидемични мерки и препоръките на РЗИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close