Духовен наряд с групата на Мария Майсторова

View Calendar
06.11.2021 07:00 - 09:00

СУТРЕШЕН ДУХОВЕН НАРЯД ЗА 6 НОЕМВРИ 2021 Г.

 

 

Обични братя и сестри,

 

Днешният ни наряд ще започне след произнасянето на трите молитви определени да се четат всяка сутрин в 7.00 ч. и ще продължи със следните молитви:

 

Молитва на Братството

       Господи, благослови Всемирното Бяло Братство, което сега присъствува между българите и славянството. Укрепи Духа му.

Дай вяра, упование и надежда в Тебе на тия, които следват Твоя Път, да се съвземат и да Те славят през всичките векове на бъдещето.

Стори, Господи, Боже наш, това заради великото Си Име, с Което Си знаен през всичките векове горе на Небето и долу на Земята.

Направи да се освети Името Ти пред всички ония, които спъват Твоето свято Дело и да знаят, че Ти Си само Един, в Когото няма измяна и Който Си всякога силен да помагаш и да избавяш.

Разпръсни враговете на твоето Царство, Господи, от пред Лицето Си и ние ще Те славим с чисто сърце, когато ни помогнеш да превъзмогнем и прогоним лукавите духове на Ада, които искат да развалят Твоето свято Дело.

Ти, Господи, сам действувай сега с крепката Си Ръка.

Стори това заради Господа нашего Исуса Христа, чрез Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме.

Нека управляващите в този народ познаят, че няма друг Господ и Бог освен Тебе. Ти Си само Един.

Амин.

 

Молитва за изцеление

Всеприсъствуващи и всеблаги Боже, в името на Господа, който е говорил с раба Ти, да дойде Твоето изцеление чрез нас, Твоите слуги за слава на името Ти.

Благодарим Ти, че си ни послушал.

Ти си само наш Господ и освен Тебе другиго нямаме. Ти си, който винаги можеш да изцеляваш и Твоето изцеление е здраве за душата и тялото.

Възвърни задружното действие между ума и душата, между душата и тялото.

Обърни източника на сърцето за добро и силите на тялото за работа полезна.

Нека този наш брат (сестра) …, който (която) страда, приеме Твоята милост, за да можем ние всички да се радваме в присъствието на Твоята сила.

АМИН

Забележка: Молитвата се казва всяка сряда, събота и неделя в 7 и 9 часа преди обяд.

 

 

 

МОЛИТВА НА ВСЕЛЕННАТА МИЛОСТ

 

    Господи на Вселенната Милост, Ти, Който Си направил човека на Земята и Си вложил Духа Си в него, за да го издигнеш до Себе Си, Господи, послушай молбата ни сега, спомни Си за заминалия в другия свят (брат, сестра).

Спомни Си, Господи, за всички наши заминали братя, сестри, бащи, майки, синове, дъщери, близки и далечни роднини по плът и всички добри человеци и ги благослови с Великото Си Благословение.

Господи, създай радост на тия души и вдъхни им надежда, че скоро ще ги изпратиш на Земята да продължат своята еволюция при пълно опомване, за да довършат делото на Твоето Спасение.

Господи, ние се радваме, че Си ни дал възможност да ходатайстваме пред Тебе за заминалите ни близки и увереността ни, Господи, че молбата ни ще бъде чута от Тебе и ще се наслаждават на радост, която отдавна очакват.

Благословен Си Ти, Господи, благословено е Името Ти сега и през всичките векове!

Амин

 

       Мили приятели,

       След горепосочените молитви, които произнесохме по повод ОС планирано за утрешния ден в Стара Загора, както и заради пандемичната обстановка и почитаната от народа Архангеловска задушница ще продължим с още две психически упражнения, дадени от Учителя през август 1921 г.

Психически упражнения №3 и №4


При първото упражнение ще съсредоточите мисълта си върху следното изречение: Да снеме Бог всяко лукаво иго на лукавия от сърцата ни!

А при второто упражнение: Да въведе Господ душите ни във вечната свобода на Своя Благ Дух!

Сега концентрирайте ума си в Живия Господ на Любовта – в Христа.

 

Психическо упражнение № 3 е същото, както психическо упражнение № 1, което направихме предишния път, само че тук се изговарят думите: „Да снеме Бог всяко нисше действие в нас на Духа на Истината. Като правите упражнението, ще произнасяте тази формула и ще имате предвид нисшето в света, което развращава хората – ще го снемете надолу. Като вдигнете ръцете си нагоре, ще концентрирате мисълта си, за да започне върху вас да действа Духът на Истината. Това упражнение ще направите три пъти.

 

Психическо упражнение № 4:

 

Ръцете се поставят пред лицето една срещу друга с допрени пръсти и длани, обърнати навън. Тъй те бавно се разтварят настрани, до хоризонтално положение, издигат се нагоре над главата, пръстите се допират, дланите се приближават една към друга. В това положение ръцете се спускат надолу пред лицето до под брадата. Дланите се отдалечават една от друга, но пръстите са допрени с длани, обърнати навън. В това положение ръцете се издигат бавно нагоре, до пред лицето. След туй ръцете пак се раздалечават настрани до хоризонтално положение и т.н. Туй се прави три пъти, а при снемането на ръцете за трети път туй положение се задържа: дланите една срещу друга с допрени пръсти слизат надолу, отдето всяка ръка се прибира на мястото си.

 

Днешният наряд ще бъде малко по продължителен, защото съм добавила към основната беседа за четене “Ненаписаните закони” и една кратка извънредна беседа, която сме пропуснали да прочетем и която е от три страници: “Жертва, упование и радост”. Ще ги видите на имелите си, както и един метод за развитие на етерното тяло като продължение на започнатия тематичен цикъл.

 

Ще завършим наряда с Господнята молитва.

 

 

 

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ОБИЧНИ БРАТЯ И СЕСТРИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close